Euro Truck Simulator 2 Hız Limiti Kaldırma İndir


Gerçek hayatta da uyulması gereken trafik kuralları vardır. Bu kurallara uymak isterken yapmamız gereken bazı işlemler vardır örneğin hızı sabitleme. Kamyon şöförleri sürekli uzun yol yaptıkları için bu işlemden artık sıkılırlar. Bu problem oyuna da yansımış durumda ve Euro Truck Simulator 2 Hız Limiti Kaldırma Modu adı altında mod yapımcıları mod geliştirmişler. Oyun aldığınız kamyonlar veya tırların belli bir hız sabitleyicileri var o sabitleyiciden üstüne çıkamıyorsunuz. Bu da oyun ortamın da biraz sıkıcı bir hal alıyor. Bu nedenle mod yapımcıları bizlerin bu ihtiyacına karşılık olması için başlıktan da anlayabileceğiniz gibi bizi bu dertten kurtaracak bir eklenti yayınladılar.

Sizlerde bu eklentiye sahip olmak için torrent sitelerinde ufak çaplı bir araştırma yaparak bu probleminize çözüm bulabilirsiniz. Modu incelemedim fakat ekstra bir özelliği olabileceğini düşünmüyorum sadece bu probleme çözüm olması için geliştirilmiş basit bir mod gibi gözüküyor. Bu modu oyununuza entegre ettiğiniz hız probleminiz kalmayacak kadranınızı sonuna kadar kullanabileceksiniz.

Kurulum: İlk olarak sizlere verdiğimiz linkten mod dosyalarını indirin ve arşivden çıkartın. Ardından "ets2_speed_limit_120_valera_t.scs" dosyasını kopyalayarak “Belgelerim\Euro Truck Simulator 2\mod” dizinine yapıştırın. Son olarak oyunu açın ve profil seçme ekranında bahsettiğimiz scs uzantılı dosyayı seçerek oyuna giriş yapın.
 
DOSYALARI İNDİR



OYUN GÖRSELLERİ


VİDEO

28 Temmuz 2015 Salı

1 yorum:

Free Gog Games

Gog Games

Popüler Yazılar

'