City Car Driving İndir - Full Torrent - Tek Link


Evimizde araç kullanmayı öğrenmek veya risksiz bir şekilde pratiğimizi geliştirmek, bunun artık bilgisayar teknolojisiyle mümkün olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu konuda bize City Car Driving eğlenceli dakikalar sunuyor. Ayrıca birçok dil desteği ile geniş kitlelere hitap etmesi de ayrı bir avantaj.

City Car Driving indir hakkında biraz bahsedecek olursak grafiksel bakımdan mükemmel bir düzeyde olması göz zevkimizi bozmadan tamamen gerçekçi bir ortamda araç kullanma keyfini yaşamamız açısından çekici duruyor. Araç konusunda da birçok seçeneğiniz var oyun bünyesinde çeşitli araç markalarını toplamış durumda. Kontağı açtınız aracınızı çalıştırdınız, trafik işaretleri ,yollar ve diğer araçlar artık trafiğin içindesiniz.

City Car Driving torrent oyununu eğlenceli kılan bir etken de kariyer modunda size verilen görevleri yerine getirmek . Görevleriniz tamamlandıkça oyun da kariyer seviyeniz artıyor böylece oyun daha zevkli bir hal almaya başlıyor. Oyun her araçta ayrı bir keyifli araçların iç konsolların da ki estetik , sinyaller ,silecekler yani kısaca harika bir oyun simülasyonundan beklediğiniz herşey. Artık özgürsünüz uzun yollar sizi bekliyor aracınızın ve yolların tadını çıkarın.

City Car Driving Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi:XP 2000 veya daha yeni
İşlemci:2.2 GHz
Bellek:2 GB Ram
Ekran Kartı:3D donanım hızlandırıcı olan 1 GB kartlar ve güncel driverlar
Sabit Disk:1 GB boş alan
VİDEO

27 Temmuz 2015 Pazartesi

3 yorum:

Free Gog Games

Gog Games

Popüler Yazılar

'